SZALABRONCS KFT.

JÁRMŰ SZERVIZELÉS, VIZSGÁZTATÁS, GUMICSERE

Szervíz


 

Szervizünkben majdnem minden márkájú és típusú, gépjármű megfordult az elmúlt években. Korszerű diagnosztikai műszerekkel és naprakész járműadatbázissal rendelkezünk, melynek segítségével kedvező áron márkaszerviz minőségben tudjuk az Ön járművét javítani!

Gumijavítás, gumiszerelés

Nagy tapasztalattal rendelkezünk személyautó, teherautó, mezőgazdasági gépek gumiszerelés, gumijavítás valamint a kerék centírozás vagy oldalsérült gumik javítása terén.

Gumiabroncs hotel

Vállaljuk gumiabroncsa szezonális tárolását. A tárolás a Biritói telephelyünkön szakszerűen történik, zárt, száraz helyen.

Futómű beállítás

A biztonságos autózás alapfeltétele a jó gumiabroncs és a jól beállított futómű, így szervizünk a legmodernebb műszerek segítségével hajtja végre az Ön autója futóművének beállítását. Hiba esetén futóműve javítására ajánlatot adunk, majd szakképzett szerelőink elvégzik a javítást!

Autószállítás, autómentés

Időnként előfordul, hogy a legjobban karbantartott járművek se indulnak el, a mai járművek nagy részénél nem ajánlott a hosszas vontatás, ezért vezettük be az autómentés szolgáltatásunkat.